post

Maria Åkerberg, en favorit inom skönhetsindustrin

Idag handlar det om skönhet här på nyhetsbloggen, mer specifikt Maria Åkerberg. Vad är det undrar ni? Jo Maria Åkerberg är ett skönhetsvarumärke som enligt mig verkligen har fått ett uppsving den senaste tiden. Kanske är det för att jag själv inte hörde talas om Maria Åkerberg förrän för ett litet tag sedan och att jag därför tycker att det dyker upp lite överallt. Kanske är det för att det finns någon som har hand om marknadsföringen för Maria Åkerberg som gör att jag ser det bara för att jag har varit inne på det tidigare, vad vet jag. Hur som helst så tycker jag oavsett att Maria Åkerberg är ett otroligt skönt varumärke. Det känns som att man kan vara säker på att företaget står för vad de gör, och framförallt att de gör det med rätt värderingar. För de som inte vet är Maria Åkerberg ett företag som sysslar med ekologisk hudvård. De ligger väl i en liknande prisklass som många andra företag inom samma bransch så det är väl inte där de står ut så mycket. Grejen är dock att de har något som de kallar deepskin organics. Detta innebär att de vill göra skillnad på djupet istället för att bara fixa hyn för en vecka eller kort tid. DE vill förändra på djupet och på så sätt hjälpa användaren att få en bättre hy. Hur detta funkar i det långa loppet kan jag tyvärr inte svara på än eftersom jag själv bara använt produkterna ett par tre månader, men än så länge har jag inget att klaga på. Som med alla andra hudvårds produkter är det inte säkert att Maria Åkerberg funkar för alla, eftersom alla har olika hy och den är olika känslig för alla. Men att ha en bra ekologisk grund tror i alla fall jag är en bra start för att kunna få bra resultat i slutändan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nogaseo3/gotakanalrannet.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *