post

Hur många mattor behöver man i huset?

Här hemma har vi på senare tiden haft en diskussion om mattor i hemmet. Min partner anser nämligen att vi bör ha mattor i varje rum, åtminstone en. Jag å andra sidan är inte riktigt inne på samma spår. Tycker inte att det får bli för många mattor, då tycker jag det blir jobbigt och inte heller snyggt. Nej jag är mer av en ”en matta i några rum” person. Jag kan absolut tycka att man behöver en matta i vardagsrummet, kanske en dörrmatta samt möjligtvis en matta i sovrummet och på toaletten. Att ha fler mattor än så blir för mig dock ganska så orimligt, för redan där har jag pushat antalet mattor till ett sorts max. Helst hade jag nog endast haft en matta i vardagsrummet under soffbordet, tycker de andra känns överflödiga som sagt. Min partner däremot tycker absolut att det behövs en matta i köket, en dörrmatta, hallmatta, en i sovrummet och helst två i vardagsrummet. Dessutom får man inte glömma badrumsmattan. Jag tycker detta är helt absurt, speciellt med de fina trägolven vi har i hemmet. Hur många mattor tror ni då att vi har i hemmet? Just nu är det faktiskt på en okej nivå där vi har en i vardagsrummet, en dörrmatta och en i badrummet. Vet inte om detta kommer förbli så dock då det känns som att jag dagligen får streta emot ett nytt inköp av matta. Så vi får väl se om vi i framtiden stannar på detta antalet mattor eller om jag får ge mig och vi snart kan simma i mattor. Det kan verkligen bli en spännande situation. Vad tycker ni är ett lagom antal mattor i hemmet? Det varierar givetvis på hur stort hem man har, men tycker ni att man behöver en i varje rum eller räcker det med några stycken? Ni vet ju vad jag tycker. Ha det bra.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nogaseo3/gotakanalrannet.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *