post

En hustillverkare som fick mig att vända

Min sambo har vetat länge att han vill flytta men jag har varit mer tveksam. Jag har trivts så väldigt bra i vår lägenhet och inte vetat om jag är redo för hus riktigt än. Vi hade haft diskussionen flera gånger och alltid kommit fram till samma sak så jag vet egentligen inte vad som var annorlunda denna gången. Min sambo kom till mig och berättade att han hade hittat en hustillverkare som var väldigt flexibla i vad de kunde erbjuda. Jag hade inte tänkt på att det fanns hustillverkare som kunde färdigställa ett hus till en och att man kunde få de precis som man ville ha det. Det var en sådan otroligt hissnande och lyxig tanke att den aldrig hade slagit mig förut. Men nu kändes det självklart. Visst kunde man anlita en hustillverkare och inte behöva kompromissa så mycket som med ett äldre hus, vi kunde få vårt drömhus – direkt.

Det visade sig att det, antagligen ganska uppenbart, var mycket arbete även om man valde att anlita en hustillverkare. Att det bara finns så här många beslut att fatta, det känns helt bisarrt. Men samtidigt så är det väldigt roligt! Jag får vara med och forma den platsen som vi ska bo på, där vi ska leva våra liv och till vår hjälp har vi otroligt kompetenta och trevliga hustillverkare. Jag känner mig verkligen priviligierad. Det är också så skönt att ha någon att dela den här upplevelsen med. Min sambo och jag har kommit varandra närmare och har lärt känna sidor hos oss som vi inte kände till innan – och många av de sidorna är positiva tro det eller ej. I skrivande stund har vi ungefär sex månader kvar till inflytt och det känns så spännande. Jag är så redo att påbörja mitt nya liv som husägare.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nogaseo3/gotakanalrannet.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *